2015-01-21 08:23:32• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A nap kulcsszava a barátság

Napi horoszkóp január 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A nap kulcsszava a barátság. Ma segítséget kérhet és kaphat másoktól, könnyedén együttműködhet akár ismeretlenekkel is, különösen, ha félreteszi az előítéleteit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön sikeres és népszerű az ellenkező nem képviselői között, a viszonyai rendszerint jól alakulnak, de most megtörténhet, hogy egy kapcsolatba nemcsak a lángoló szerelem miatt lép be. Ha ma nyilvánosság előtt kell szerepelnie, sikereket érhet el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold együtt áll az ön uralkodó bolygójával, ez pedig érzékennyé teszi más emberek reakcióira. Ez az együttállás kihangsúlyozza az otthon és a család, valamint az egészség területét is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma nem a legkellemesebb érzések lesznek úrrá önön, talán még vitákra is sor kerülhet. Nyugtalannak ígérkezik ez a nap, jobban teszi, ha este minél korábban elmegy aludni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Számoljon azzal, hogy ma mindenki megváltoztatja a véleményét, sőt, az ötleteit is. Az akciók átcsapnak a feje felett, jobb, ha meg sem próbál lépést tartani a többiekkel. Egy jó könyv elterelheti a figyelmét a fennakadásokról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Vízöntő jegyében álló Hold sok mindenről gondoskodik: meghittségről, védettségről, hangulati csúcspontról, és délután még néhány igen hatékony gondolatról is. Ma megerőltetés nélkül kimutathatja az érzéseit, így közel tud kerüli másokhoz. Különösen a gyerekekkel lesz szívesen együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében együtt áll az ön uralkodó bolygójával, a Vénusszal. Frissen és vidáman kezdheti a napot, ahol ma megjelenik, ott szívesen fogadják. A Jupiter támogatásával varázslatos bókokat kap majd. A népszerűségét megőrizheti, ha nem törekszik mindenáron a középpontba kerülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Mars a Halak jegyében látható. Mivel együtt áll a Neptunusszal, veszít egy kicsit az erejéből, ezért halasszon el minden fontos döntését. Ma ne tagadjon meg semmi finomat magától, ebédeljen a kedvenc éttermében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ma még szembe kerül a Jupiterrel. Pihenje ki jól magát, ejtőzzön a fürdőkádjában, közben álmodozzon – jót tesz majd a lazulás.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és közelít a szerelem planétájához, a Vénuszhoz. A szerelem természetesen öntől is függ: ha nyitott, és kész társaságba menni, már a mai nap is izgalmasan alakulhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma rengeteg tennivalója lesz, de a nap ettől még nagyon szépnek ígérkezik. A Hold közelít a Vénuszhoz, és ez páros együttlétre csábít mindenkit. Fordítson több időt egy önnek kedves személyre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, szembe került a Jupiterrel, ezért úgy érezheti, hogy miközben mindenki jól halad a dolgaival, az ön számára minden nehézkes és fáradságos.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: